Læsetid: 4 min.

Panik er topmålet af normalitet

Den nye sæson af realityshowet ’De uperfekte’ på DR3 præsenterer ikke handicap som stor tragedie. Almindelige følelser fremstår derimod som lidt af et åg
Illustration: iBureauet/Katrine Marie Nielsen

Illustration: iBureauet/Katrine Marie Nielsen

5. december 2013

TV-branchen gør en del for kærligheden. I hvert fald at dømme efter mængden af realityshows, der forsøger at få singler fra diverse befolkningsgrupper afsat. I Kanal 4’s Singleliv leder de hverdagsdesperate efter kærlighed eller noget, der minder om det, og i TV3’s For lækker til love retter de lidt mere kræsne deres fejlfinderblik mod en verden af utilstrækkelige andre. I De uperfekte II, som lige nu kan ses på DR3, er det personer med forskellige former for handicap, der leder efter en at gøre deres lykke med.

Og ligesom den første sæson er det effektiv følelsesporno af den mest opbyggelige slags. Mens Singleliv appellerer til ens frydefulde forlegenhed, og For lækker til love bejler til ens (i længden lidt mere trivielle) forargelse, vil De uperfekte II vise, at de medvirkende med deres handicap og anderledes kroppe er varmesøgende medborgere som de fleste andre. Og derfor skal de på date.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu