Læsetid: 4 min.

Kunstfærdige former for tæv og tungmetal

Træt af pæn indie med afrikanske rytmer eller engleagtige kor? Så lyt til grimheden, tyngden, støjen og volden hos dette kuld af afvigere
24. januar 2014

Der har bredt sig en kompetent kedsommelighed over indie. Det er der ikke noget galt i. Sådan går det. Ingen genre eller kultur kan holde momentum kørende for evigt. Og enhver musikkultur, der begynder at lugte for heftigt af hurtigt anskaffede kønssygdomme i svedige backstagerum, vil blive angrebet af parasitter, lemminger, eftersnakkere. De kreative kraftcentre mister pusten, fordi ilten suges ud af kulturen ikke kun af opportunister, men også af musikjournalister knoklehøje på hype.

Prøv at smide en øko caffe latte i genbrugspap over skulderen i indie-mekkaet Williamsburg i Brooklyn; chancen for at ramme en musiker eller en musikjournalist er svimlende. Så det er tid til at flytte. Kom så, op med hegnspælene. Derud, hvor lyset bryder frem, som Sebastian synger. Eller måske dér, hvor mørket vælter ind.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lyder som noget jeg kunne have syntes var rigtig fedt der for en 20-30 år siden, der lige før jeg gik helt i hundene. Nåe, jae, så blev jeg nødt til at holde op med at drikke og fokusere på de lidt mere livsbekræftende aspekter i tilværelsen, det var godt nok drøjt, ærlighed, gensidig respekt, endda sårbarhed, alt den slags, og så her ender man med at skimme gennem den her artikel og tænker hva fanden er det her for noget lort?
Ja, sådan er der så meget...........