Læsetid: 7 min.

Den slags vrede kan ændre verden

I en lyrisk motor af følelser, prosa, debat, kritik og møjsommelige fodnoter gør Maja Lee Langvad med sit værk om transnational adoption sig til et suverænt overbevisende dansk og koreansk vidne om det personliges fortvivlende sammenfiltring med det politiske
30. maj 2014

Der har ikke før eksisteret noget som Maja Lee Langvads tungt researchede, skønlitterære vidnesbyrd om transnational adoption, HUN ER VRED. Nu findes bogen, det ville være flabet at sige »omsider,« for den føles lige så mættet og ultimativ som et livsværk. Den er gennemlevet og skrevet på siden 2007, tre år i Seoul, hvor Langvad begik sig i et internationalt adoptionskritisk miljø og forsøgte at ’forsone sig’ med sine egne biologiske (og fremmede) forældre, og så er den bearbejdet i fire år tilbage i København.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu