Læsetid: 3 min.

Adventure Time

’Adventure Time’ blander fantasy med børneleg, den er på én gang både ironisk og oprigtig. Det er svært ikke at falde for
26. juni 2014

Finn & Jake er de bedsteste venner i verden. Eller i hvert fald i landet Ooo, hvor Adventure Time foregår. Deres sammenspil driver serien, og på den anden side af skærmen ønsker man intet andet end at være deres tredje, stumme ven, der er med på eventyr.

Lidt for sulten og lidt for doven

Menneskedrengen Finn er drevet af at forsvare det gode og bekæmpe det onde med sit sværd og sine evner. Ikke bare fordi det er det rigtige, men fordi det er sjoveste. Finn kan – som det barn han er – blive helt rastløs af ikke at slås med nogen. Han leger stoisk kriger, men det bliver ved med at være en leg. På den måde bærer han heller en moralsk didaktik på sine helteskuldre. Han gør sit bedste for at gøre det rigtige, men selv i Ooo er ’det rigtige’ en svær størrelse at få greb om.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu