Læsetid: 1 min.

Cykelmyggen og Minibillen

12. juni 2014

Der er noget uendeligt trygt ved at være i selskab med Jannik Hastrup og Flemming Quist Møllers velkendte figurer i denne nye animationsfilm, hvor Cykelmyggen, Dansemyggen, Minibillen og alle deres venner er på nye eventyr med loppecirkusset.

Bidronninger, luskede skarabæ-røvere og cirkusprinsessen Mirandas drilleri gør livet surt for Minibillen, der bare gerne vil være en dygtig og sej cirkusartist ligesom alle de andre. Men alting løser sig selvfølgelig til slut i en vældig hyggelig og opbyggelig film, som holder sit eget adstadige tempo, er lavet på noget, der ligner Hastrups gammeldags, håndtegnede flyttefilmsmaner, og sørme ikke er bange for at bande eller sige lort.

Cykelmyggen og Minibillen er for de mindste, som utvivlsomt vil synge med på de fine sange og more sig over løjerne (og sproget) og indimellem måske endda gyse lidt, når det bliver (små)farligt. Tilmed er der noget – man skal behandle hinanden ordentligt – de kan snakke med deres forældre om, når de kommer hjem. CMC

Biografer landet over

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu