Læsetid: 3 min.

Mød Cliff, en selvsmagende 68’er

Johan F. Krarups nye tegneserie ’Cliffs monologer’ tegner godt for en ambitiøs satiriker, der fortsat søger efter en vindende formel
Illustrationen er fra ’Cliffs monologer’, hvor Krarup får udfoldet sin sociale satire
2. juni 2014

Cliff er indbegrebet af en selvoptaget 68’er, komplet med selvhjælpsbøger udgivet på eget forlag og holistisk kursuscenter i hjemmet, i hvilket han underviser sine klienter i at kontrollere deres livsenergier gennem meditation og intimmassage – sidstnævnte tilbydes kun til kvinder.

Han er hovedfiguren i Johan F. Krarups nye tegneserie Cliffs monologer. Krarup er en ambitiøs satiriker, der fortsat savner en vindende formel. Hans humor flyder naturligt, og hans blik for den afslørende detalje er fintfølende. Hans portefølje tæller en håndfuld meget løfterige, kortere dokumentariske tegneserier, men vi savner fortsat et længere værk, hvor hans uomtvistelige talenter forløses tilfredsstillende. Tegneseriealbummet Cliffs monologer er endnu et tåkrummende morsomt, men også let tøffende skridt på vejen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu