Læsetid: 4 min.

Opera til folket

For sjette gang er der operafestival i København. Festivalen vokser lidt hvert år
26. juli 2014

Copenhagen Opera Festival vil give opera til folket med et program, der ligner sidste års med fælles morgensang, pop up-sang i gaden, mulighed for alle at synge med ved særlige lejligheder, børn, der møder operasangere, DJ-mixning af opera, opera på en ladvogn, opera i Torvehallerne, opera på Toftegårds Plads, Amager Strandpark, Bispebjerg Torv og Den Sorte Plads, på havnerundfarten med mere. Det er helt sikkert, at københavnerne frivilligt eller ufrivilligt kommer til at møde operastemmer i den kommende uge. Operaen vil spille med musklerne og med festivalens egne ord »fejre sig selv«. Hele jargonen med alliterationer i programannonceringerne som »fandenivoldsk, forførende og til at forstå«, »kaffe og kyndige kommentatorer«, »klassisk københavnercruise« og »vildskab a la Vivaldi« pointerer festivalens folkelige fokus.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu