Læsetid: 5 min.

Børn af de steder, hvor de er født

Tre danske plader indspillet i Vest- og Midtjylland viser, hvordan steder og akustik former musikken. Et ocean af fortolkningsmuligheder åbner sig i baghovedet. Spændte musklers bastante retorik dundrer i en lagerhal. Og en kirke, der lyder som et pakhus, lægger hus til en spændende ny dansk duo
13. august 2014

Steder. Det er dér, vi kommer fra. Det er hér, vi agerer. De slår ind i vores kultur. De former vores sociale omgang. De farver de plader, vi hører. Her er tre danske af slagsen, der alle er blevet til i Jylland.

Lars Greves debutalbum, Breidablik, er indspillet på hjemegnen i Vestjylland i samarbejde med produceren Aske Zidore i Vestjylland, og der er et væld af rumfornemmelser på spil, når Greve blæser i sine saxofoner og klarinetter på stranden såvel som i en 25 meter dyb elevatorskakt inde i en vindmølle.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu