Læsetid: 3 min.

En lille verden

Caspar Erics debutbog ’7/11’ gør alt for at være moderne og oppe på dupperne, men det er dens sårbarhed og sikre stil, der gør den værd at læse
15. august 2014

Man føler sig i egentlig i godt selskab, mens man læser sig gennem Caspar Erics lange, slanke, let tilgængelige digte. Ikke at jeget altid er sympatisk – han er heller ikke decideret usympatisk, mere et sted mellem lidt sølle og charmerende, konstant på vej til en ny lille tanke, udspekuleret på en naiv og hudløs måde. Skrøbelig, måske, påvirkelig. Så sidder han og skriver midt fra et liv på Nørrebro, hvor Facebook og Instagram blander sig med musik og efterfester, sex og dagenes tomgang.

Der sker ikke så meget, et forhold går i stykker, tankerne kører i ring i nettets lille verden og i turene frem og tilbage efter baby bites fra 7-Eleven:

»jeg har lige slettet dig/ fra et helt fotoalbum/ hvilket virkelig burde få dig til at skrive/ eller bare sende en besked med et link fx/ til den nye miley cyrus-video/ der lige er blevet offentliggjort på youtube/ jeg føler bare at jeg sidder/ og skifter demonstrativt/ mellem online- og offline-status/ så den grønne statusprik vil blinke/ som en stjerne der er ved at dø eller noget/ og kræver mere opmærksomhed.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu