Læsetid: 3 min.

Stemmer, der rammer

Sådan en operafestival kan få det fantastiske til at ske, at man lige pludselig flere dage i træk hører stemmer, der er så gode, at man havde glemt, at de eksisterede. Og så endda i dejlig festival-øjenhøjde
2. august 2014

I Teater Republique på Østerbro har Concerto Copenhagen stablet en Vivaldi-opera på benene sammen med den italienske instruktør Deda Cristina Colonna og et imponerende sangerteam. Teatret er en god operascene, hvor man er tæt på sangerne, og hvor deres ekstra fysiske indsats, sådan som Colonna kræver det, bliver tydelig for publikum. Operaen havde premiere onsdag og spiller sidste gang i morgen søndag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu