Læsetid: 5 min.

En sexarbejder i transit

Sine Plambechs filmportræt ’Becky’s Journey’ giver ordet til en ung nigeriansk kvinde, der venter på muligheden for at komme til Europa. Her skal hun sælge sex under kummerlige forhold i håbet om en bedre fremtid
Becky fra Nigeria har al sit håb investeret i muligheden for at rejse til Italien og sælge sex på gaden. Hendes hverdag er en form for transitperiode, hvor hun venter på, at muligheden for at komme af sted byder sig.

Fra Film

18. september 2014

Alt i 26-årige Beckys liv handler om, hvordan hun kan komme væk fra Nigeria – og til Europa.

Hun tilbringer sine dage med at vente på en mulighed for at komme afsted. Ellers laver hun ikke rigtig noget, fortæller hun – bor med en kæreste, ser sine venner, er færdig med at gå i skole. Becky har forsøgt på at komme til Europa to gange før. En gang med falske papirer, hvor hun ikke nåede længere end til lufthavnen. Og en gang den lange vej over land til Libyen, hvorfra hun skulle have sejlet til Italien, hvis ikke der var udbrudt krig. Det er den rejse, Becky’s Journey først og fremmest handler om.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu