Læsetid: 3 min.

Beyoncé på digt

Stein har jo sagt det: ’You are all a lost generation’, men netop derfor er enhver generation interessant. Og dens digtere! Eller i hvert fald den digtergeneration, der er lost lige nu
3. oktober 2014

I Informations bogtillæg den 12. september kunne man læse et generationsportræt i en reportage fra en oplæsning i Møllegades Boghandel på Nørrebro i København, hvor det norske forlag AFV Press, der låner bogstaver af America’s Funniest Home Videos, præsenterede nogle af deres udgivelser. En af udgivelserne var Addicted to your light (Beyoncéhaikus) skrevet på svensk og bokmål af Hanna Rajs Lundström, Isis Mühleisen og Tom W-O Silkeberg. Den købte jeg helt New York-agtigt en sen aften på Rådhuspladsen i Politikens Boghal for et stykke tid siden, og den måtte jeg hive frem fra reolen efter at have læst reportagen, som jeg nød at læse, men som også fik mig til at tænke, at der måske er mere at sige om den unge generations brug af popkulturelle referencer i poesien end det, en reportage lige kan nå at få med.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu