Læsetid: 4 min.

Tekster haves, melodier søges

Veteranerne i Love Shop træder vande på deres tiende album, og heller ikke Magtens Korridorer flytter sig musikalsk set stort i femte ombæring
Mika Vandborg og Jens Unmack på scenen i Nemoland på Christiania i sommer.

Susanne Mertz

22. oktober 2014

Med 10 albummer i kufferten og næsten 25 år i branchen fortjener Love Shop betegnelsen ’veteraner’. Brugen af flertal her er så måske forkert, thi af det oprindelige orkester er der kun sanger og sangskriver Jens Unmack tilbage, eftersom tabstallene har været høje.

Men i stedet for den alt for tidligt afdøde Hilmer Hassig har Unmack i tangentspilleren og produceren Mikkel Damgaard fundet sig en sparringpartner, der kan løfte arven fra årene 1990-2003, hvor Love Shop leverede syv album af høj klasse, inklusive et par klassikerkandidater.

Efter en længere pause vendte orkesteret tilbage i 2010 med det fremragende Frelsens Hær, der også blev mundharpevirtuosen Henrik Halls svanesang, da han kort efter bukkede under for sygdom. Derfor var 2012’s Skandinavisk lyst også et chok af de behagelige, eftersom gruppen her nåede samme højder som i storhedstiden i 90’erne og føjede endnu et hovedværk til kataloget. Et modent, men også spændstigt værk, der stadig glæder og overrasker.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu