Læsetid: 3 min.

Er det pinligt at tro på Gud?

Forældre, der for længst har meldt sig ud af Folkekirken, er åbenbart teenageres største modstandere, når de unge skal finde ud af, hvad de tror på. Sådan er det i hvert fald i Alias Teaterproduktions fængende teenageforestilling ’Traditionen tro’
26. november 2014

Anne Gry Henningsen fra Alias Teaterproduktion er en teaterkvinde, der ved, hvad teenagere er optaget af fra mærkevarer til alkoholforbrug. Selv er hun på turné med den succesfulde alkoholforestilling Promille 4,1. Og nu er hun også idékvinden bag religionsforestillingen Traditionen tro.

For teenagere er tydeligvis fascineret af, hvad der egentlig findes mellem himmel og jord. Og her er det ikke nok med en tur på Experimentariet eller Planetariet og oplevelsesparken Universe. Der skal tydeligvis også teater til.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Ejvind Larsen
Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu