Læsetid: 3 min.

Hekseri og landsbypolka

Der var mere workshop end koncert over saxofonkvartetten United Notions og slagtøjsmusikeren Marilyn Mazurs event søndag
17. december 2014

Med fem garvede, danske jazzkunstnere på scenen var vi garanteret en god musikalsk servering i Krudttønden. Kontinuiteten i koncerten blev sikret ved, at bandlyden – saxofonkvartet og slagtøj – var omtrent den samme hele vejen igennem. Men at sætlistens 12 programpunkter var komponeret af lige så mange forskellige komponister, hjalp ikke ligefrem flowet. Nok gav værkerne musikalsk mening hver for sig, men de var ikke relateret til hinanden.

De fem musikere havde hver især komponeret et stykke til koncerten. Kun én af dem, tenorsaxofonisten Anders T. Andersen, fik knyttet en interessant lille historie til sit nye opus. Sætlisten blev udleveret ved indgangen, og derudover fik publikum ikke ret meget at vide om musikken ud over titel og komponist. På et tidspunkt blev vi henvist til at spørge komponisten om meningen med titlen – han sad jo lige iblandt os. Det gav et lidt sjusket indtryk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu