Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Anbefalet: En ungdomserindring fylder 10

Benådet med en stemme af ædeltræ, 12 sange formet som dirrende glimt af ungdomserindring og en sangskrivning
Kultur
17. april 2015

En ungdomserindring fylder 10

Albumklassiker? Benådet med en stemme af ædeltræ, 12 sange formet som dirrende glimt af ungdomserindring og en sangskrivning, der knejser så usvigeligt gribende i al sin sårbarhed, ja, så kan der i hvert fald argumenteres for, at svenske Jenny Wilsons solodebutalbum, Love and Youth er et stort øjeblik i singersongwriter-kunstens musikhistorie. I år er det 10 år siden, det udkom, og det fejres med en smuk, gennemarbejdet vinylgenudgivelse og med en albumkoncert, hvor pladen spilles fra ende til anden. Love and Youth er et hjemmegjort album, så rigt på intime bekendelser, men også med et så vildt indiepop-syngmed-potentiale, at det virker uundgåeligt, at publikum vil gale med af fuld hals denne søndag aften.

Jenny Wilson. Love and Youth 10 år. Skuespilhuset, Kbh., søndag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her