Læsetid: 3 min.

På overarbejde i selvudviklingslaboratoriet

Nogle gange kan det være for meget af det gode at gøre det, man er bedst til. Iceage-forsangeren Elias Bender Rønnenfelt har med soloprojektet Marching Church lavet en plade, der sikkert er selvudviklende, men også selvfordybet
Iceage-forsanger Elias Bender Rønnenfelt virker i sit soloprojekt Marching Church lidt for fordybet i sin egen stiliserede hiksten, brølen og klagen til rigtig at blive rørende og vedkommende.

Tor Birk Trads

17. april 2015

En af tidens største selvhjælpssandheder er, at man skal stræbe efter at være sit autentiske jeg. Som en mindre tv-berømthed ved navn Sy Lee synger i sin popsang »Vær dig selv«: Selvom jeg er en realitystjerne/kan jeg godt snakke med dig/For jeg er mig selv, ingen andre/Jeg er et menneske ligesom dig.

Vi klipper til Elias Bender Rønnenfelt, den 23-årige forsanger i det feterede postpunkband Iceage, der lige har udgivet sit første album med soloprojektet Marching Church:

»Det er interessant, at det er lykkes mig at skabe en form for persona som sanger. Men generelt fokuserer jeg på at være mig selv, uanset om nogle russiske teenagere er interesserede i mig eller ej,« sagde han for nylig i et interview.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer