Læsetid: 3 min.

Perfekt uperfekte Jørgen Leth

Først handler det om Jørgen Leths helte, der så faktisk handler om Jørgen Leths temaer, som så fører til Jørgen Leths måde at være til i verden på: observerende, registrerende, sansende
30. maj 2015

På sin vis er en titel som Det perfekte menneske bare mere interessant end en titel som Det uperfekte menneske, for det perfekte menneske ved man godt ikke findes, mens verden er fuld af uperfekte mennesker. Men når man er Jørgen Leth og har lavet en helt genial, humoristisk film på tretten minutter med Claus Nissen og Majken Algren Nielsen i et tomt, hvidt rum, ja, så er det en lidt anden sag med det perfekte og uperfekte. Det uperfekte strejfer det perfekte, eller også er det omvendt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu