Læsetid: 5 min.

Hvorfor er komedier om modne mennesker ofte så ulideligt umodne?

Lad det være sagt med det samme: ’Grace and Frankie’ – Netflix’ nye bud på en ’sit com’ for de rigtigt voksne – er virkelig dårlig. Og det rejser spørgsmålet: Hvorfor i Diane Keatons navn er amerikanske komedier med og for modne mennesker ofte så ulideligt umodne?
12. juni 2015

To amerikanske overklasseægtepar omkring de 70 år mødes på restaurant for at dele den svinedyre skaldyrsplatte, som de har delt så mange gange før. Men denne dag er anderledes. For denne dag proklamerer de to ægtemænd og advokatpartnere, at de er forelskede i hinanden og vil skilles fra deres koner, så de bedre sent end aldrig kan leve det liv sammen i det åbne, som de har levet i det skjulte de seneste 20 år.

Sådan starter Grace and Frankie, der – selv om vi ikke snydes for at se Sam Waterston spoone Martin Sheen til lyden af øm fingerspilsguitar – ikke som sådan handler om homoseksualitet, men om de granatchokkede efterladte koner, hvis liv fra dette øjeblik bliver bundet sammen i et bittert skæbnefællesskab.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu