Læsetid: 3 min.

En (k)ærlighedshistorie

Bue P. Peitersens tredje forlagsudgivelse vil tale ærligt om kærligheden, men bliver lige strømlinet nok i sin fokuserede oprigtighed til at magien for alvor kan opstå
27. juni 2015

Jeg blev helt lettet, da jeg forleden gik ind på Bue P. Peitersens blog og kunne konstatere, at han trippede lykkeligt over nogle nye, særligt lækre, farvede elastikker, han havde fundet til indpakningen af et ikke nærmere specificeret, selvudgivet bogobjekt, han nørkler med for tiden. For under læsningen af Peitersens nyeste overgrundsudgivelse Black box – en kærlighedshistorie blev jeg ærligt talt lidt nervøs for, om han for stedse havde lagt det popglade, nørdede sprog- og bogtrip som har sat sig igennem i hans tidligere udgivelser (både de privattrykte og de forlagssanktionerede Jeg er så lyserød men jeg er også gud og Juice) bag sig. »For én gangs skyld har jeg noget på hjerte. For én gangs skyld har jeg noget at skrive om« hedder det i digtet »Stof«, og det fornemmer man, når man læser. Samlingen har den her af nyfigenhed genererede page turner-effekt, som f.eks. fandtes i Pablo Llambías’ sonettrilogi, afsluttet forrige år. Man suges ind i det, med følelserne forrest, så at sige, men der er også noget fattigt, ligesom klaustrofobisk over det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu