Læsetid: 2 min.

Meningsløshed i et lager uden for Aarhus

Jonas Eika Rasmussen debuterer med en roman med punkter. Punkterne er Lageret, Huset og Marie. Lageret er klart det mest interessante punkt
22. august 2015

Da Lone Hørslev sagde det drilsk i sin første roman, Fjerne galakser er kedelige (2005), var det vist, nemlig at litteraturen har en overrepræsentation af forfattere. At den skrivendes erfaringer med andre ord er grundigt beskrevet. Men nu f.eks. Kristian Bang Foss (Stormen i ’99, 2008), Lone Aburas (Føtexsøen, 2009), Martin Larsen (Noter til det mere perfekte liv, 2009), Peder Frederik Jensen (Læretid, 2012), Jesper Brygger (Så vi her, 2012) Jacob Skyggebjerg (Vor tids helt, 2013) og Kenneth Jensen (Tragedie plus tid, 2015) har så til gengæld gennem deres bøger peget på, at forfatteren ikke udelukkende skriver, men ofte også er lønarbejder – og oftest ufaglært lønarbejder. At forfatterens erfaringer i vid udstrækning drejer sig om at skaffe penge til huslejen og alt det andet, at et forfatterliv også er at udføre håndens arbejde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu