Læsetid: 2 min.

Tjubang og romantik - nu til børn

Tegneserier til børn er tilbage igen og i fin form hos tyske Thomas Wellmann og hans modige makkerpar Pimo og Rex
Det mest bemærkelsesværdige ved Pimo & Rex er farverne. Det er i den grad kulørt! Illustration fra bogen

Det mest bemærkelsesværdige ved Pimo & Rex er farverne. Det er i den grad kulørt! Illustration fra bogen

26. september 2015

Egentlige børnetegneserier har længe været en mangelvare. Grafiske romaner til voksne har domineret scenen kun afbrudt af mangabølgen i nullerne, tre glimrende tegneserier af Jakob Martin Strid og bevares, det ugentlige Anders And blad. Det er først i de seneste par år, at udgivelserne har piblet frem med bl.a. serierne Lou (Julien Neel), Alene (Bruno Gazzotti og Fabien Vehlmann), Lille Kvast (Céline Fraipont og Pierre Bailly) og danske Pssst! (Katrine Clante og Annette Herzog), og Gigant (Rune Ryberg). Foruden Jagten på Regnbueorkideen (Garen Ewing) Hilda (Luke Pearson), og endelig Den magiske muse af Thomas Wellmann, første bind i serien om Pimo og Rex.

Albummet består af to historier. Den første handler om en ond nekromantiker (åndemaner), der jager den magiske muse Magret, som skal inspirere hans malerier. Pimo og Rex bliver indblandet, Pimo en håbefuld og halvforpint forfatter og Rex en succesfuld madentusiast, da de fejrer Pimos forlovelse med Leopold.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu