Læsetid: 3 min.

Surreal drøm i sarte farver

I Augusta Atlas udstilling ’Helios’ bliver billeder af kvinder trykt på silke, klippet til collager og iscenesat i stilleben, der i et poetisk billedsprog åbner for spørgsmål omkring kvindelighed og femininitet
20. oktober 2015

I Museumsbygningen på Østerbro, hvor der er højt til loftet, parketgulve og et fantastisk ovenlys, viser Augusta Atla i øjeblikket udstillingen Helios sammen med den græske kunstner Nikos Branidis, der både er Atlas kæreste og samarbejdspartner. I udstillingen hænger Atlas stoftryk i klare farver og collager i overvejende sarte pastelfarver side om side med Branidis’ sort-hvide fotografier fremkaldt fra fundne negativer. Udstillingens overordnede indtryk er let og drømmende og nærmest smelter ind i bygningens smukke lokaler.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu