Læsetid: 3 min.

Tredimensionel billedrejse til havets dyb

Tag 3D brillen på og svøm med ind i en ordløs billedfortælling af detaljemættede tegninger med dybde og kobberstikslook
Med 3D brillen fremtræder de blå og røde streger forskudt fra originaltegningen eller konturen. Illustration fra bogen
5. december 2015

Hov, er det ikke en muræne, der titter frem? Jeg bliver næsten rundtosset af fiskestimen, der cirkler rundt, og jeg har lyst til at røre ved rokken, der farer fordi. Med 3D brillen på kommer der dybde i den ellers helt flade side og zebrafisk, klovnefisk, vandmænd og koraler væver sig ind i hinanden og ud i hovedet på læseren. Jim Curious. Rejser til havets dyb af franske Matthias Picard er umiddelbart en enkel og klassisk opbygget børnebog. En mand i dykkerudstyr, Jim den nysgerrige, forlader sit lille hus for at dykke. Under havoverfladen møder han en verden af planter og fisk, en haj, et skibsvrag, en kaskelothval og en undersøisk Atlantis-lignende by. Udførelsen derimod er ikke enkel. Slutningen heller ikke. Det vender jeg tilbage til.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu