Læsetid: 3 min.

Helt til stregen?

Satirebladet Spot er morsomt på det jævne, men den lovede perfiditet lader desværre vente på sig
Seneste forside af satirebladet Spot.

Seneste forside af satirebladet Spot.

Lars Refn

28. januar 2016

I sommer lancerede en gruppe bladtegnere, journalister og akademikere, herunder Informations egen Niels Ivar Larsen, satirebladet Spot. Formålet var helt utvetydigt at skabe et dansk Charlie Hebdo. »Spot udfordrer dem, der vil indgyde os frygt,« stod der i første nummers leder. Og videre: »Det kan være nødvendigt at gå helt til stregen – og nogle gange sågar over … Spot kan være perfid, når det er berettiget. Men kun hvis vi også er sjove.« De fire numre, der er kommet, har været morsomme på det jævne, men den lovede perfiditet lader vente på sig.

Bladet, der er finansieret ved crowdfunding, er tydeligvis ikke en overskudsforretning endnu. Det er generelt fire-fem sider kort, hvilket ikke er meget at gøre godt med, hvis ikke hele indholdet sidder i skabet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu