Læsetid: 3 min.

Ja, det er ægte stjerner

I Teater Mys fortryllende børneteaterunivers virker alt funklende ægte. Og ’Jeg kan huske alting’ er endnu en forestilling, hvor Mette Rosleff beriger børnehavebørnene med sin livsglæde og sin undren
1. april 2016

Mette Rosleffs stemme smiler. Den er en af de stemmer, jeg er parat til at køre mange timer i tog for at høre. For hendes stemme tilgiver nærmest på forhånd. Både børn og voksne bliver helt rolige af lyden. Og de sætter sig til rette på de små puder i Teater Mys lille, nye telt og gør sig klar til at opleve teater.

Jeg kan huske alting er Mette Rosleffs nye forestilling – i hælene på succesforestillingerne Himmelsange og Små skridt, som gennem de seneste år har sat nye standarder for enkvindesbørneteater for børnehavebørn.

Denne gang er hendes teater rykket helt ind i børneværelset. Ind til barnesengen med tremmer for siderne og tøjskuffer under madrassen. Mette Rosleff spiller egentlig bare sig selv. Eller sig selv som barn.

Hun står i hvert fald bare og fortæller om sin seng. Og hun åbner sin pude, så man kan se alle stjernerne blinke indeni. Allerede her er børnehavebørnene fuldstændig overvældede:

»Er det ægte stjerner?« hvisker et barn.

»Den er magisk!« hvisker et andet barn tilbage.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu