Læsetid: 3 min.

En festival uden arrangører

En kunstner krydser flygtningenes spor – og skriver bedst, når tanken er hurtig og nysgerrig og uden flikflak og fiksfakserier
2. april 2016

Forfatteren og kunstneren Claus Beck-Nielsen, tidligere Das Beckwerk, nu iført propert tøj og tituleret Madame, afrapporterer i sin nye roman Invasionen – En fremmed i flygtningestrømmen fra endnu en af sine vandringer hen mod – eller rundt om eller krydsende – den store histories spor.

Tidligere har han gået i Irak og Iran og Kabul og som hjemløs i Københavns gader. Denne gang zigzagger han i kølvandet på de flygtninge, der søger mod Europa. Han vandrer parallelt med de egentlige migranter, nogle gange sammen med dem, andre gange uden at kunne finde dem, nogle gange som en enkelt i massen, i strømmen af mennesker, for det meste i rollen som odd man out eller behjertet hjælper.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu