Læsetid: 2 min.

Bizart kvindecirkus

Teater Rio Rose kaster sig ud i sort humor og kvindelist i ’Udspring’ på Teatret ved Sorte Hest
6. maj 2016

Indgangsdøren til Teatret ved Sorte Hest har fået æresport. Derfor ved man ikke helt, om man skal i teatret eller til sølvbryllup. Men indenfor finder man ud af, at man er kommet til et forsamlingshus, der har fået besøg af et omrejsende kvindecirkus. Vel at mærke fra en tidslomme i 1970’erne – med højt hår og bredt buksesvaj.

Det er Teater Rio Rose, der her er på spil med en herlig og mildest talt opsigtsvækkende forestilling om et kvindecirkus i opløsning. Udspring er titlen på denne uudgrundelige herlighed, og forestillingen virker ganske rigtigt som et udspring fra 10 meter vippen. For her er kun numre, der kikser – og mennesker, der tøver og tager de forkerte valg …

Denne form for antiunderholdning er dybt charmerende og beundringsværdigt modig. Idékvinden og instruktøren Tove Bornhøft balancerer konstant på linen mellem pinlighed og sejr sammen med sine to medspillere, Anette Katzmann og Marie Mondrup. Vel at mærke til lyden af stille latterklukken fra tilskuerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu