Læsetid: 2 min.

At turde satse sit hjerte

Stine har brug for at give sit hjerte til nogen. Det har Zenia Johnsen og Stine Spedsbjerg set i den vidunderlige lille billedbog ’Jeg elsker dig, hest!’ Og selvom det er risikabelt, så findes der ikke nogen vigtigere evne end netop den at turde satse alle knapperne på kærligheden
Åh, hvor Stine elsker den hest. Den er badet i roser og hjerter, og vinden blæser i dens manke og hale som havde Stine Spedsbjerg ageret vindmaskine med sin streg. Illustration: Stine Spedsberg/fra bogen

Åh, hvor Stine elsker den hest. Den er badet i roser og hjerter, og vinden blæser i dens manke og hale som havde Stine Spedsbjerg ageret vindmaskine med sin streg. Illustration: Stine Spedsberg/fra bogen

25. juni 2016

Zenia Johnsen og Stine Spedsbjerg forstår Stine. Stine har brug for at give sit hjerte til nogen.

De fortravlede forældre er helt sammensmeltede i deres egen verden, og de ser det ikke, så Stines hjerte er bogstaveligt talt ved at hoppe ud af brystet på hende, da hun møder en hest.

Åh, hvor hun elsker den ved første blik. Den er badet i roser og hjerter, og vinden blæser i dens manke og hale, som havde Stine Spedsbjerg ageret vindmaskine med sin streg. Stines øjne bliver Manga-forelskede, og hun elsker elsker elsker den.

Men så. Ja, så var det alligevel ikke af gensidig følelse, at hesten lagde sin mule mod Stines bryst – lige der hvor hjertet sidder. Det var for at spise én af knapperne på hendes jakke. Og nu har den spyttet den ud.

»Der ligger knappen nu nede i mudderet, som et hjerte tygget helt i stykker.« Zenia Johnsen og Stine Spedsbjerg har tegnet og skrevet Stine så dygtigt frem, at jeg føler det som om, det er mit hjerte, der ligger dér helt gennemtygget i mudderpølen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu