Læsetid: 3 min.

På tærsklen til voksenlivet

Simon Hanselmann indfanger i sine mesterlige tegneserier livsnært det grå forstadsmiljø og har samtidig blik for det uhyggelige og surreelle
Illustration fra bogen.

Illustration fra bogen.

Forlaget Forlæns

5. november 2016

Tasmanske Simon Hanselmann skildrer i sine tegneserier nådesløst et af ungdommens farligste trin – den overgangsperiode, hvor voksenlivets alvor truer, og man risikerer at glide ind i fornægtelse og fortabelse.

I vor tid og i vort samfund er det en tid, hvor den ironiske distance til livet truer med at blive permanent, og hvor alkohol og stoffer agerer både anæstesi og katalysator. Nogle taber deres bedste år, visse forlader aldrig dette vadested.

Livet er en fucking fest er den ironiske titel på det lille kvalitetsbevidste forlag Forlæns’ mammutudgivelse af Hanselmanns striber, oprindeligt tegnet til såvel en række tidsskrifter og antologier som online – især på hans egen girlmountain.tumblr.com.

Bogen er i større format og indeholder mere materiale end nogen opsamling på originalsproget af disse ætsende dystre, men også skideskægge tegneserier.

Flot er det, men seriernes episodiske format og gentagelsesmønstre havde nok været mere effektivt serviceret i en håndfuld mindre bogudgivelser.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu