Læsetid: 3 min.

Hvilket comeback!

30 år efter sin første roman har Sanne Bjerg skrevet et storværk om livets mønstre – med skakspil og fodboldklubben FC Barcelona som omdrejningspunkt
18. februar 2017

En mand, der er lidenskabeligt optaget af skakspillet og dets store mestre. Han har altid otte klassiske spil i gang på sit lille kontor, tæt på Ramblaen, Barcelonas livlige hovedstrøg. Krakowiak, som han hedder, er overbevist om, at livet er som et skakspil. Han mener, at de fleste mennesker sjusker med deres liv og lader tilfældigheder råde.

De mangler det, han kalder for ’agencia’, nemlig retning, kald, hensigt og formål. Med mere planlægning kunne de have undgået deres fejltagelser, for der findes altid en optimal løsning på ethvert problem. Ligesom i skak, hvor der altid er en vinder.

Hans kontor er et agentur, hvor han rådgiver i kommunikation, men påtager sig enhver opgave som en slags coach. Han har ikke mange kunder. Altså har han god tid til at skrive på en bog, Fejltagelsernes bog. Hans research består i at samle beretninger om forskellige menneskers livsfejl, som så skal kunne hjælpe læserne til selv at undgå fejl.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu