Læsetid: 3 min.

To nydelige, velfriserede mennesker har nydelig, velkoreograferet sex, og det er gudsjammerligt kedeligt

I den nyeste film om Anastasia Steele og Christian Grey er der skruet ned for pisken og gevaldigt op for fisseslikkeriet. Det er nydeligt, velkoreograferet, og der er ikke så meget som et kussehår, der stikker ud
Fifty shades of grey fifty shades i mørket anmeldelse

Anastasia (Dakota Johnson) er nu også begyndt at nyde et klask eller to i numsen i ’Fifty Shades – i mørket’. Filmen er dog stadig gudsjammerligt kedelig. Foto: UIP

Doane Gregory

10. februar 2017

Valentinsdag står for døren, og det er blevet tid til næste afsnit i sagaen om det stormfulde forhold mellem den håbløst romantiske middelklassepige Anastasia Steele (Dakota Johnson) og den dominerende milliardær Christian Grey (Jamie Dornan).

To år er der gået, siden vor fagre heltinde forlod den sexede sadist med den mørke fortid. I hvert fald i vores tidsregning. I Fifty Shades-universet er der nok nærmere gået et par uger, idet hovedpersonerne med deres egne ord er typerne, der hellere vil løbe end gå.

At filmen alligevel formår at være så gudsjammerligt kedelig, er faktisk noget af en præstation. Det vender vi tilbage til.

Smag for bondage

Fifty Shades – i mørket fortsætter, hvor første film slap, og indledes med et par scener, der er som revet ud af en kampagnevideo mod voldelige forhold, da en desperat og samvittighedstynget Christian Grey forsøger at vinde sin udkårne tilbage med løfter om, at han er en forandret mand, og at han aldrig vil klappe hende for hårdt i numsen igen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Niels Duus Nielsen
Niels Duus Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Grethe Preisler

Stakkels lille Mikki!

Sådan kan det gå, når redaktricen sender yngstepigen i byen for at anmelde en gang husmorporno, hun hellere vil brække en arm på langs end selv være nødt til at se og anmelde :/

Niels Duus Nielsen

Jeg bliver sgu mere og mere vild med "yngstepigens" skriverier - jeg håber snart hun får en klækkelig lønforhøjelse og får lov at skrive noget mere - det ville være en katastrofe, hvis hun gik over til fjenden med sin skarpe pen. Hvilket jeg ikke tror, at hun gør - denne form for sort, nonkonform og antiestablishment humor trives ikke i systembevarende kredse.