Læsetid: 3 min.

Kærester for altid

Susse Wold og Bent Mejdings fortolkning af ’Kærestebreve’ er blevet funklende og ubændigt kærlighedsteater. Med masser af livlige vokaler og drømme om fri sex
Susse Wold og Bent Mejding stråler kåde og kampklare i deres imponerende stærke opsætning af ’Kærestebreve’.

Susse Wold og Bent Mejding stråler kåde og kampklare i deres imponerende stærke opsætning af ’Kærestebreve’.

Elona Sjøgren

31. marts 2017

Så sidder Susse Wold og Bent Mejding dér ved siden af hinanden og læser kærestebreve op for hinanden – og for os. Okay, det er ikke deres egne kærestebreve. Men de spiller faktisk stykket så levende, at det næsten lige så godt kunne have været deres eget forhold, de talte om.

Kærestebreve af den amerikanske dramatiker A.R. Gurney er en fin oplæsningsberetning om to mennesker, der elsker hinanden fra første blik, men som alligevel ikke kan finde ud af at være kærester. Selv om de ihærdigt prøver på det hele livet igennem.

Susse Wold smiler, og Bent Mejding nikker listigt på kælderscenen nede under Det Ny Teater. Dette legendariske par i dansk showbiz har ikke alene været sammen i over 40 år. De har også spillet Kærestebreve sammen for ti år siden. Og når de gentager succesen nu, så er det for at fejre Bent Mejdings 60 års skuespillerjubilæum – 60 år, den er god nok! – og for at markere hans farvel til scenen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu