Læsetid: 4 min.

Sampha vandt en sejr for de introverte ved sin koncert i Vega

Englene dansede og træerne rakte langt ind i himlen, da det britiske vokalvidunder Sampha gæstede Vega i København. Sampha er blevet verdenskendt som gæstesanger og sangskriver for de helt store, folk som Kanye West og Frank Ocean. Som solokunstner er han introvert på den helt rigtige måde, og han fik Vega til at smelte med sit alternative popshow
Sampha ved en koncert i Vega sidste år

Sampha ved en koncert i Vega sidste år

Sakena Ali

18. marts 2017

Sampha står bag sin lille mur af keyboards, låst fast det meste af tiden, indhyllet i blå røg. Når han siger noget, er det svært at høre, hvad han siger, fordi han har den introvertes stemmeføring, og fordi det opstemte publikum ikke kan holde deres glædesråb tilbage.

Men når han synger(!) Når han synger, trækker han luften helt ned i sine dybeste smertekamre, lader den tage fylde og farve og sender den så tilbage ud i rummet. Så luftens molekyler bliver hundrede grader varme og drypper ned omkring os som smeltet plastik. Mens neonenglene danser og de syntetiske træer rækker langt ind i himlen.

Da den britiske vidundersanger Sampha – gæstesangeren for de helt store – gæstede Vega torsdag aften, leverede han en smuk opvisning i, hvordan et introvert popshow kan skæres. Han gav så meget af sin sjæl, så meget musikalsk overskud, og hvilede så meget i sig selv, at man ikke savnede den in your face-kontakt, som de fleste store popstjerner disker op med.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu