Læsetid: 4 min.

En skuffende blød jernnæve

Efter tre homeruns med ’Daredevil’, ’Jessica Jones’ og ’Luke Cage’ rammer Netflix og Marvel ved siden af med deres seneste superhelteserie, ’Iron Fist’
Danny Rand (Finn Jones) og hans jernnæve kæmper mod en af de skurke, New York har så mange af i Marvel og Netflix’ nye superhelteserie, ’Iron Fist’.

Danny Rand (Finn Jones) og hans jernnæve kæmper mod en af de skurke, New York har så mange af i Marvel og Netflix’ nye superhelteserie, ’Iron Fist’.

Netflix

21. marts 2017

Det var næsten for godt til at være sandt. Det kunne da umuligt blive ved. Alt imens Marvel og Disney har scoret det ene monsterhit efter det andet med stort anlagte superheltefilm som Captain America, The Avengers og Doctor Strange, har Marvel sammen med streaming-giganten Netflix lavet tre fremragende superhelteserier, der er anderledes rå og jordbundne: Daredevil, Jessica Jones og Luke Cage.

Serierne har givet en efterhånden træt genre ny energi – man kunne godt forestille sig, at den nye, mørke og fantastiske Wolverine-film, Logan, er inspireret af dem – og det virkede, som om, Marvel og Netflix ikke kunne gøre noget forkert. Det kan de godt. Deres nye serie, Iron Fist, der er den fjerde, som foregår i New York – og leder frem mod den kommende The Defenders, hvor superheltene fra de fire serier og tegneserierne bag kæmper side om side – kan slet ikke leve op til forgængerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu