Læsetid: 4 min.

Ærlig ungdoms-r’n’b fra Amerika

Det texanske r’n’b-stjerneskud Khalid åbner med sin fine debutplade for en oprigtighed, der måske, som han selv lægger op til, kan fungere som en modvægt til den politiske turbulens i USA. Oakland-sangeren Kehlani vokser med sit debutalbum til en helstøbt kunstner
Det texanske r’n’b-stjerneskud Khalid åbner med sin fine debutplade for en oprigtighed, der måske, som han selv lægger op til, kan fungere som en modvægt til den politiske turbulens i USA. Oakland-sangeren Kehlani vokser med sit debutalbum til en helstøbt kunstner

Sony Music

21. april 2017

Da Time Magazine spurgte det kun 19-årige amerikanske r’n’b-talent Khalid, hvorfor r’n’b-genren bevæger sig i en mere nedbarberet og chilleren retning, på et tidspunkt hvor den amerikanske nation står midt i en heftig politisk brydningstid, svarede Khalid, at det hænger sammen med, at vi har brug for autenticitet i disse tider:

»Nu til dags er der megen uærlighed. Det at prøve at finde sig selv er noget af det sværeste. Jeg tror, at når jeg fortæller ærligt om de ting, jeg er gået igennem, så lytter folk og hører det autentiske i det.«

Når man lytter til Khalids debutplade, American Teen, giver denne udtalelse en hel del mening. For en af de store kvaliteter ved pladens 15 numre er netop, at Khalid igennem sine ganske fine coming of age-sange finder ind til en ungdommelig oprigtighed, der måske faktisk kan give en følelsesmæssig og måske også værdimæssig modvægt til de storpolitiske ting, der sker omkring os.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu