Læsetid: 3 min.

Nøglen til Marie Key

’Mit hjerte glemmer aldrig dig og mig,’ synger performerne i den energiske Marie Key-teaterkoncert ’Jeg misforstår gerne det hele’ på Edison
Performeren Anete Lotus Jensen med de bløde hiphopfødder og den varme stemme bringer hjerteligheden ind i Marie Key-teaterkoncerten på Edison.

Performeren Anete Lotus Jensen med de bløde hiphopfødder og den varme stemme bringer hjerteligheden ind i Marie Key-teaterkoncerten på Edison.

Jacob Stage

7. april 2017

’Misforståelse’ er et fantastisk ord. Det fritager begge parter for skyld – og det forklarer til gengæld, hvorfor noget er gået galt. Også når det gælder de stærkeste følelser.

Teaterkoncerten Jeg misforstår gerne det hele er da unægtelig også en dragende indføring i Marie Keys univers. I hendes sange er kærligheden hele tiden misforstået. Nogen har sagt noget eller følt noget, som er blevet misforstået. Og nogen har fået kys, der er blevet til sår. Pointen er, at sårene heldigvis også er blevet til sange.

Ingen slikkiosk

Det er instruktøren og koreografen Jacob Stage, der har iscenesat Marie Keys univers i denne energiudblæsning af en forestilling. Alt i rummet gungrer af musik, og de fire performere indtager rummet uforudsigeligt i en særegen og oprigtig kærestesorg. Synkronkærestesorg, intet mindre.

Jeg misforstår gerne det hele lyser op som en varmhjertet og ung teaterkoncert i repertoiret på Edison hos Betty Nansen Teatret, hvor The Peoples Entertainment Group spiller forestillingen som et gæstespil.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu