Læsetid: 3 min.

Sidste nat før vidnebeskyttelsesprogrammet

Pyt med, at mange elementer i plottet virker søgte. Det er med ’3 ting’ lykkedes spillefilmsdebutanten Jens Dahl at lave en effektivt nervepirrende spændingsfilm, der udspiller sig på en eneste location
Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i ’3 ting’.

Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i ’3 ting’.

Scanbox

19. maj 2017

Det er ikke alt i Jens Dahls spillefilmdebut 3 ting, der giver lige meget mening, ud fra en snæver betragtning af hvad der er realistisk. Sandsynlighed og årsagssammenhænge bliver bøjet, når det er bekvemt, så plottet kan gå op. Men fred være med det, for det er lykkedes at lave en effektivt nervepirrende spændingsfilm.

Og så er det er oven i købet en spændingsfilm, der stort set foregår på den samme location. Jens Dahl får vredet maksimalt med intensitet og action ud af den brunlige hotelsuite, der danner rammen om sprængstofeksperten Mikaels (Nikolaj Coster-Waldau) historie.

Mikael sidder inde for at have medvirket i et spektakulært og nøje planlagt indbrud i en værdicentral sammen med en gruppe hårdhudede serbiske gangstere. 60 millioner blev stjålet og en politibetjent mistede livet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu