Læsetid: 3 min.

Tamme tigertøser findes ikke

Frøken Fracasos Kompagni finder ind til den urkvindelige vildskab i den uimodståeligt charmerende forestilling ’Tamme tigre findes ikke’for de 7-11 årige og deres voksne
Tigrene optræder i mange forskellige størrelser hos Frøken Fracasos Kompagni. Men de er farligere,end de ser ud, når de først får åbnet gabet af Maja Skovhus Rehøj og Anna Panduros vanvittige cirkuskvinder.

Tigrene optræder i mange forskellige størrelser hos Frøken Fracasos Kompagni. Men de er farligere,end de ser ud, når de først får åbnet gabet af Maja Skovhus Rehøj og Anna Panduros vanvittige cirkuskvinder.

Claus Stener

5. maj 2017

Nogle ganske få teaterforestillinger kan få voksne til at juble lige så højt som børnene. Et af disse sjældne hits er Tamme tigre findes ikke af Frøken Fracasos Kompagni. Da forestillingen spillede i Menighedshuset i Sønderborg under weekendens Aprilfestival, kom publikum nærmest i ekstase. Her var en afvæbnende humor, der fik rummet til at svinge, som om det havde fået et dask af en rigtig tigerpote.

Frøken Fracaso-skuespillerne Anna Panduro og Maja Skovhus Rehøj har skabt deres tigerforestilling ud fra en fascination af den legendariske, amerikanske tigertæmmer Mabel Stark (1889-1968). De to Fracaso-frøkener gennemlever historien om Mabel Starks liv fra start til slut. Men de har et glimt i øjet, så også børnene kan forstå, hvornår deres ord bare er overdrivelser og ønsketænkning.

Rejse væk med cirkus

Tamme tigre findes ikke dyrker lysten til at rejse væk fra det kedelige, borgerlige liv og følge med cirkus.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu