Læsetid: 4 min.

Det er ikke en polterabend. Det er et nyt realityprogram ved navn ’Det stærkeste netværk’

’Det stærkeste netværk’ er reality-tv skåret ind til benet: kendis + projekt + hjælpere + kollektivt ansvar for at tale alvoren op
19. juni 2017

En ung kvinde bliver skubbet forbi Københavns Torvehaller og op mod Nørreport i en robåd på hjul. Hun holder fast i en kageopsats i fem etager med chokoladekage prydet af lyserødt skum og hindbær. Båden bliver skubbet og trukket af en velvillig flok københavnere, og havde deres tøj ikke været så praktisk, ville situationen ligne en overplanlagt polterabend til forveksling.

Det er ikke en polterabend. Det er et nyt realityprogram på Kanal 5 ved navn Det stærkeste netværk, hvor to kendte danskere med mange følgere på de sociale medier skal dyste i forskellige discipliner, der kræver rigtig meget hjælp. Og den hjælp skal de have fra deres følgere.

I tilfældet her er det skuespilleren Julie Zangenberg, der bliver kørt afsted af en lille flok ud af de 90.000 følgere, hun har. Til gengæld for ulejligheden får de et glas hjemmelavet marmelade og fornøjelsen af at møde hende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu