Læsetid: 3 min.

Børneopdragelse som ekstremsport

Man skal nok ikke se ’Den perfekte opdragelse?’, hvis man vil vide, hvordan man bør opdrage sine børn. Til gengæld viser TV 2-programmet, hvad der sker, når man tager arbejdet med hjem og implementerer det i børneopdragelsen
11. september 2017

De tre forældrepar i TV2-programmet Den perfekte opdragelse? har det til fælles, at de alle vil deres børn det bedste. De store forskelle ligger mere i midlerne, der tages i brug for at opnå målet.

Der er familien Norsgaard Jørgensen fra Silkeborg, der har valgt at opdrage deres to professionelle cykelrytter-teenagere meget individualistisk. Der er Magnus og Rose Maimonide fra Humlebæk, der ikke tror på opdragelse, men på bæredygtigt familieliv. Og så er der Bo og Lene Rikke Bresson fra Herning, der overfører erhvervslivets ledelsesmetoder til opdragelsen.

Umiddelbart synes kampen mellem præstation og spiritualitet at være fløjtet i gang. Men sådan går det ikke helt. I sidste afsnit viser hypnoterapeuten Magnus Maimonide sig også at være overraskende målorienteret, imens han sidder i sofaen og holder om sine kone Rose, der er ekspert i bæredygtigt familieliv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Hans Aagaard
Hans Aagaard anbefalede denne artikel

Kommentarer