Læsetid: 4 min.

Hotelkampen er IKEA-testen i yderste potens

Tre par mødes i TV 2/Fri’s opbyggelige og behagelige ’Hotelkampen’ på Ærø for at kappes om, hvem der bedst kan indrette et hotel, hvor deres personlige lykke kan skvulpe ud over parforholdet og manifestere sig som god, hjemlig stemning
Det har været en god dag på castingbureauet, da de fandt deltagerne i denne første sæson af ’Hotelkampen’ på TV 2. Pressefoto.

Det har været en god dag på castingbureauet, da de fandt deltagerne i denne første sæson af ’Hotelkampen’ på TV 2. Pressefoto.

Robert Wengler

11. september 2017

Gertrud fra TV 2/Fri’s nye livsstilsprogram Hotelkampen har ret, når hun kalder det projekt, hun og hendes kæreste gennem syv forelskede måneder, Jakob, har kastet sig ud i, for en ekstrem version af IKEA-testen.

Ikke at det behøver at være en decideret test at finde det, man gerne vil have, i et gigantisk, labyrintisk boligvarehus, men det at tage i IKEA har alligevel fået status som overgangsritual, når folk flytter sammen. Man ved, man kan lide hinanden, men er ikke sikker på, at man kan lide de samme ting. Det er så etableret et ritual, at deltagerne i Kirsten Giftekniv-programmet Gift ved første blik for eksmpel blev sendt til IKEA, selv om de ikke manglede noget bestemt – andet end en måde at tale om deres forskelligheder på. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Martin Jørgensen

Der skal vel bruges senge til de hoteller, og nu ikke bare nogle tilfældige møgsenge. Jeg har sovet på rigeligt med hoteller hvor der var brugt en masse penge på design, men ingen på kvalitet. Hvis de vil sørge ordentligt for deres gæster, så er sengene det første de skal kigge på, og der er nogen grundregler når man skal vælge senge. Dem kan de nemt finde ved at søge på nettet, som jeg lige har gjort og fundet disse informationer https://senge-testeren.dk/senge-test-bedste-seng/

Der er ingen undskyldninger for at spare på sengene, hvis deres budget ikke er helt stort nok, så må de finde andre steder at spare. Personligt så vender jeg aldrig tilbage til et hotel, hvis jeg ikke har været tilfreds med sengen, og det er efterhånden sket nogen gange. Til gengæld så er jeg fast kunde, i kraft af mit arbejde, på de hoteller hvor de har ofret penge på kvalitetssenge.

Mikkel Kristensen

mange af disse programmer er desværre konceptkøbt og derfor er der i mange af disse programmer Sponsorering og skuespil og opstillede dilemmaer - hvilket gør disse programmer uendelige ligegyldige...