Læsetid: 4 min.

Krimihistorien i DR’s nye podwalk er klodset, men Aarhus er fantastisk

Der bliver lagt op til gys og gru i DR’s nye podwalk ’Tryk play for mord’, men uhyggen havde altså ikke en chance mod den aarhusianske septembersol, da vores anmelder travede gennem Aarhus midtby med et generisk og klodset krimiplot i ørerne
Der bliver lagt op til gys og gru i DR’s nye podwalk ’Tryk play for mord’, men uhyggen havde altså ikke en chance mod den aarhusianske septembersol, da vores anmelder travede gennem Aarhus midtby med et generisk og klodset krimiplot i ørerne
27. september 2017

Det er som udgangspunkt altid strålende at opleve DR forsøge sig med nye formater, og det er lige, hvad de gør med deres nye podwalk Tryk play for mord

En podwalk er en podcast, som er lavet til et helt bestemt sted. I dette tilfælde er det Aarhus midtby, man bevæger sig rundt i, mens man får fortalt historien om journalistpraktikanten Esther Sognkløs (Signe Egholm Olsen) forsøg på at opklare et mord.

Teknisk fungerer det sådan, at man – hvis man har en iPhone – henter en app ved navn ’podwalk’, hvor man så kan finde Tryk play for mord. App’en sørger for, at man hører kapitlerne i det rigtige tempo og i den rigtige rækkefølge, efterhånden som man bevæger sig gennem byen. Hvis ens telefon bruger styresystemet android, må man i stedet navigere ud fra et kort og selv styre, hvornår kapitlerne skal afspilles, men det er ret ligetil.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Per Klüver
  • Aske Hennelund Nielsen
  • Eva Schwanenflügel
Per Klüver, Aske Hennelund Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu