Læsetid: 4 min.

Sådan har jeg ikke set virkeligheden iscenesat før

’En fremmed flytter ind’ er en mesterlig filmversion af en legendarisk dansk podcastdokumentar. Med et enkelt, virkningsfuldt greb bliver historien om den enlige mor fra Hvidovre og millionærarvingen med den brændende jord under sig gjort interessant i et helt nyt filmsprog
’En fremmed flytter ind’ er en mesterlig filmversion af Third Ears radiofoniske mesterværk, som lykkes med at gøre historien om den enlige mor fra Hvidovre og millionærarvingen med den brændende jord under sig interessant i et nyt format

’En fremmed flytter ind’ er en mesterlig filmversion af Third Ears radiofoniske mesterværk, som lykkes med at gøre historien om den enlige mor fra Hvidovre og millionærarvingen med den brændende jord under sig interessant i et nyt format

Camera Film

14. september 2017

Historien om den tillidsfulde enlige mor, Amanda Kastrup, og den karismatiske verdensmand, Casper, og deres korte, stormfulde kærlighedsfulde forhold er ikke ny.

Hvis man kender det danske podcastkollektiv Third Ears fremragende dokumentar I et forhold med, vil der ringe en klokke, når man i dokumentarfilmen En fremmed flytter ind hører Amanda Kastrups stemme og historie. 

Nu får man sat ansigt på kvinden, der I et forhold med fortalte om dengang, en facebookven, hun ikke kendte, men delte efternavn med, begyndte at plage hende om at mødes med sin fætter Casper. Det er den samme historie, hun fortæller i Nicole N. Horanyis film, som imponerende nok kan bære, at man kender historien i forvejen.

I begyndelsen er Amanda afvisende over for forslaget – glad nok for at være single og for at være herre i eget hus som hun er. Beskederne bliver flere, og de er både fra Casper selv, der undskylder sin tossede kusine, og fra hans overklassevenner. De er bekymrede.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Niels Nielsen
Niels Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu