Læsetid: 1 min.

Streaminganbefalinger

15. september 2017

Små mikrofonholdere

Desværre laver The Guardian ikke længere en podcast om børnebøger, men man kan google sig frem til et herligt arkiv, hvor børn og unge fra Guardians medlemsklub interviewer forfattere og illustratorer. For eksempel fortæller debattøren Owen Jones, hvordan børnebøger var med til at forme hans klassebevidsthed, og Jo Nesbø fortæller, at han gerne selv ville prøve sin karakter Doktor Proktors pruttepulver.

’The Guardians Children’s books podcast’

Nørdet historiepodcast

Jeg opdagede desværre først denne podcast, efter jeg kom hjem fra en tur til New York, men den er ekstra sjov, hvis man kan bevæge sig rundt i byen, mens man lytter. Under alle omstændigheder er det en herligt nørdet historiepodcast, der fortæller om New Yorks historie, USA's historie, det vestlige menneskes historie ud fra steder i byen. Jeg kan særligt godt lide afsnittet om journalisten Nellie Bly, der gik undercover og lod sig indlægge på et sindssygehospital i 1880’erne for at afsløre de kummerlige forhold.

’The Bowery Boys’, tilgængelig via f.eks. Spotify

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu