Læsetid: 4 min.

Anna von Sperlings tårekanaler: Den hvide, arbejdsløse mand er den nye Basim

Vi har i denne uge ladet et sæt tårekanaler vurdere ugens underholdnings-tv. De fælder hurtigt dom. Kun ét program lige nu trækker for alvor vand ud af dem: britisk X Factor
Anna von Sperlings tårekanaler blev i ugens løb ramt af en X Factor-oplevelse, der vækkede minder fra da Basim sang ’Glor på vinduer’ i 2008.

Anna von Sperlings tårekanaler blev i ugens løb ramt af en X Factor-oplevelse, der vækkede minder fra da Basim sang ’Glor på vinduer’ i 2008.

Thomas Lekfeldt

13. oktober 2017

Vi har taget vores ture med Sporløs. Det er rent rutinearbejde for sådan nogle tårekanaler som os at pjaske med vand, når familier genforenes over breddegrader. Men vores arbejde er da også til tider uforudsigeligt.

Som sidste år, hvor vi blev kaldt på vagt under Den store Bagedyst. Tempereret chokolade er en slags billede på livet: smukt, skrøbeligt og helt og aldeles afhængig af timing, lød det i den overraskede tårebestilling fra neurotransmitterne. Og så lod vi vandet sile ned over vor ejerkvinde Annas kinder, og hun kunne lide det. 

Derfor forholdt vi os også fordomsfrit åbne og klar til vandladning, da vi to huller, der ellers normalt holdes ude af seriøs kulturkritik i avisen, i sidste uge blev inddraget og bedt om at anmelde udbuddet af underholdnings-tv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer