Redaktionen elsker: ’Friends’ er lækker øjn’guf til alle!

Gider nutidens ungdom virkelig stadig se en 1990’er-serie, der er i dårlig kvalitet og langt fra vores måde at leve på i dag, spørger vores 15-årige skolepraktikant. Og svarer selv et kæmpe ja
Kultur
1. december 2017

Gider nutidens ungdom virkelig stadig se en 1990’er-serie, der er i dårlig kvalitet og langt fra vores måde at leve på i dag? Ja, det kan jeg lige love dig for, at vi gør.

Friends hitter stadig den dag i dag, og det er der mange gode grunde til. Udover Joeys lækre hår og charme, så har Friends en helt masse andet, vi unge synes er fedt at se. Det er helt klart en serie, der er fuld af sjov, ballade og god humor, og så er den genialt skrevet.

Men så har Friends også den fordel, at vi unge synes, at det er vildt fedt at være retro lige for tiden. Og så rammer serien den helt perfekte målgruppe – selv i år 2017! Vi elsker jo alle sammen Phoebes vilde hippiekjoler, og jeg sidder da og savler over Monicas topfede 1990’er-lejlighed.

Jeg synes, det er fedt at se en serie, hvor man kan få fed inspiration, som ikke er alt for clean og skandinavisk. Hvis man ikke synes, det er lækkert med noget fedt tøj og optur indretning, så synes man nok, at castet er lidt lækkert. Der’ øjn’guf til alle – om det så er stil eller ansigter.

Udover det så er Friends en rigtig god serie, som er hyggelig at følge med i. Generelt er der bare rigtig mange sjove anekdoter og citater som »How are you doing?«, som alle vi Friends-seere synes er for fedt at referere til. Det er fantastisk tidsfordriv. Alle 236 afsnit er værd at se (og kan findes på Netflix, red.).

Jeg bliver aldrig træt af det. Om du er gammel eller ung, så er Friends en serie, alle skal se! Alt andet ville være en stor fejl i din opdragelse.

Jacqueleen Fleron, 15 år, skolepraktikant

 

Redaktionen elsker

Hver uge anbefaler kulturredaktionen det fra den kulturelle verden, de har været mest optaget af i ugens løb.

Seneste artikler

 • Redaktionen elsker: Krystaller hjælper på alt

  23. februar 2018
  Tag en tur på Geologisk Museum, klap den kæmpe jernmeteorit i gården, og tjek krystalbutikken ud. Krystaller er sjove og smukke, fulde af farver og billigere end kunst. Og så giver de, faktisk, god energi
 • Tyler Cowen lefler aldrig for publikum

  23. februar 2018
  Samtalerne i ’Conversations with Tyler’ ender altid på den højeste hylde. Der er ingen lange indledninger om dette og hint, det er lige på og hårdt. Og så taler han med de mest elektriske hjerner i verden
 • Villaen fra ’Call me by your name’ er til salg – køb den!

  23. februar 2018
  Køb filmhistoriens allermest overdådige italienske villa fra Luca Guadagninos mesterlige kærlighedsdrama ’Call me by your name’. Den er rent faktisk til salg. Og den er alt, hvad drømme er gjort af
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her