Læsetid: 1 min.

Redaktionen elsker: ’Herrens veje’ fører til fiktiv hjælp til selvhjælp

Boganbefaling: Egentlig ville vi have fået avisens fiktive selvhjælpsboganmelder Lene Nikolajsen til at anmelde Adam Prices fiktive selvhjælpsbog, skrevet – fiktivt – af ’Herrens Veje’-karakteren Christian. Men nu anbefaler vi den bare selv
Den fortabte præstesøn Christian Krogh var en fandens karl på den dårlige måde, indtil han lærte at trække vejret.

Den fortabte præstesøn Christian Krogh var en fandens karl på den dårlige måde, indtil han lærte at trække vejret.

Tine Harden

17. november 2017

For alle os, der trofast har fulgt Adam Prices søndagsserie Herrens Veje – og det er ikke så mange for et DR-drama, men dog mange sammenlignet med Informations oplagstal – var det spørgsmål for få uger siden den bedste selskabsleg.

Seriens fortabte præstesøn, Christian – der havde været så vred, så vred, og som havde snydt til sin handelsskoleeksamen og knaldet sin bedste vens kæreste og røget indendørs hos sin bror, selvom svigerinden ikke brød sig om det, og alt i alt var en fandens karl på den dårlige måde – han var blevet genfødt i Tibet. En munk havde fundet ham, passet ham og lært ham at trække vejret. Helt fra sjælens fredelige dybder og ud til alle medmennesker. 

Hjemvendt til Danmark havde Christian så skrevet en, i serien, nytænkende facebookopdatering om at droppe Facebook og det overfladiske liv, og opdateringen var gået viralt og havde givet ham medietid og foredrag, når ikke han brugte al den tid, han engang ville have brugt på Facebook, på at skrive en bog.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu