Læsetid: 5 min.

Selvudviklingspodcast for økonomiske analfabeter og budgetfobikere

Den amerikanske skuespiller og forfatter Gaby Dunn blotter i ’Bad With Money’ sin privatøkonomiske uduelighed i jagten på et elementært overblik over, hvordan økonomi fungerer
10. november 2017

»Jeg har været meget skeptisk over for ideen om personligt ansvar,« siger Gaby Dunn i indledningen til et afsnit af sin podcast, Bad with Money. Gaby Dunn er ikke ked af det. Ikke lige for tiden i hvert fald, for lige nu har hun penge nok. Men pengeproblemer er det, der har gjort den 29-årige skuespiller og forfatter allermest afmægtig og ulykkelig.

Det ved man, hvis man har hørt de første afsnit af Bad with Money, hvor Gaby Dunn tager udgangspunkt i sin egen privatøkonomiske hjælpeløshed og prøver at regne ud, hvad præcis der er gået galt mellem hende og fænomenet penge.

Gaby Dunn er ikke afvisende over for ideen om, at folk er ansvarlige for deres handlinger, præciserer hun, men hele podcastens udgangspunkt er, at det ikke nødvendigvis kun er hendes egen skyld, at hun ikke har styr på pengene. Det kan også være, at det et stykke af vejen er samfundets. Eller hendes forældres. Gaby Dunn er åben for forklaringer. Både på sin egen uformåenhed og på, hvordan sådan noget som skat, kreditkort, studiegæld og aktieinvesteringer faktisk fungerer.    

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu