Læsetid: 5 min.

Tip fra Third Ear, når jorden går under: Du skal pulje dine ressourcer i stedet for at sidde derhjemme med et oversavet jagtgevær og beskytte dine pastaskruer

På trods af et uoverbevisende første afsnit er Third Ears podcast i fire afsnit om apokalypsescenarier en underligt opløftende omgang oplysning til borgerne om samfundets sammenhængskraft og mulige undergang
Som emne for en dokumentar byder jordens undergang på den udfordring, at den endnu ikke har fundet sted.

Som emne for en dokumentar byder jordens undergang på den udfordring, at den endnu ikke har fundet sted.

Kenneth Meyer

1. december 2017

Det er en mere utaknemmelig opgave end sædvanligt, det danske podcastkollektiv Third Ear har stillet sig selv i deres nyeste serie, Enden er nær – din guide til jordens undergang, der er lavet under Politiken Podcasts paraply. Third Ear er mestre i at lade historier om afvigende menneskelig adfærd være indgangen til nogle miljøer og persongallerier, der overgår det meste fiktion.

I Kvinden med den tunge kuffert fulgte Third Ears Krister Moltzen i sporene på en (noget tvangspræget) lystløgner gennem det kirkelige miljø, der findes omkring Danmarks refugier. I Forsvundne katte forsøgte Rikke Houd at efterforske mordet på en masse huskatte i et bornholmsk villakvarter, hvilket ikke kastede en decideret opklaring af sig, men dog en parade af klare, nuancerede billeder af hus- og havemenneskers forhold til andre dyrearter.

Og nu er Third Ear så rykket videre, helt frem til jordens undergang. Som emne for en dokumentar byder jordens undergang på den udfordring, at den endnu ikke har fundet sted og derfor er sværere at dokumentere end så meget andet. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Olaf Tehrani
  • Katrine Damm
Olaf Tehrani og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu